mandag 21. februar 2011

Service i Shanghai


Hele planen med reisen til Shanghai begynte da min venninne Elisabeth fortalte om denne fantastiske byen og en bra skole hun hadde gått på da hun var der. Jeg var snar med å finne dem på nettet og meldte meg direkte på fire kurs. AutoCad, Illustrated, Webdesign og Photoshop.
Tanken med AutoCad var å ha noe jeg kunne bygge på når jeg kom hjem, ettersom det er et tegneprogram mange arkitekter bruker.

I går fikk jeg dessverre beskjeden om at to av mine fire kurser på "The Expat Learningsenter" AutoCad og Ilustrated var blitt avlyste pga få deltagere. Stenen falt langt langt ned i magen og jeg begynte å lure på om jeg i det hele tatt skulle reise.. Men før jeg la ned alle planer skrev jeg en mail til skolen og beklaget meg og bad om information om andre skoler som kunne tilby samme kurs. Og i dag våknet jeg til den fineste mailen jeg har lest på lenge:


"Regarding the Illustrator and AutoCAD, there are no other schools that I can recommend. However, after the first week of classes, when things calm down a bit, I will be happy to help you find tutors for both of these. It should not be difficult. In the meantime, I hope this helps, and please let me know if I can be of any further assistance."

Fantastisk service. Alt ordner seg til slutt.
Takk til Barbara på The Expat Learningsenter

http://www.shanghai-classes.com/

4 kommentarer:

 1. Så bra at det ordner seg med kurset :)

  Og kjempefin blogg du har ordnet!
  Masse lykke til, og gleder meg til å følge bloggen og reisen din i Shanghai :)

  Gla i deg og kjempeklem fra Sirisara :)

  SvarSlett
 2. Det blir spennende å følge deg her på bloggen. Lykke til, og kos deg masse i storbyen!

  Hils Petter om du treffer han :)
  Klem ifra Marthe

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Er innom bloggen din flere ganger om dagen og venter spent
  På oppdatering fra deg:)
  Er hos Ida nå, og er innom og kiker på den fine bloggen din:)

  Klem fra oss:)

  SvarSlett
 4. hej Guro...oj då vilken start med kursen. Men tur att det verkar ordna sig för dig. Hur går det med allt och hur har du det? Let me know...mer uppdateringar på bloggen krävs nu när du är så långt bort ;)!!! Hoppas att du har det bra!! maila mig gärna om du har tid nån dag. lina.wallin@gmail.com Bamsekramar!!!

  SvarSlett