søndag 20. februar 2011

Fire dager igjen....Og plutselig var det bare fire dager igjen i Stockholm. Det er både nervepirrende og spennende å tenke på! Jeg har selvfølgelig mye som enda ikke er på plass, som bla husrom og forsikring..... men hvorfor ikke gjøre det hele enda mer spennende...!!!!!

Bloggen er på plass og det føles veldig bra å ha en plass for komunikation med familie og venner. For facebook finns ikke, telefon er svindyrt og jeg er ikke den beste til å skrive mail!! Og jeg lover at her skal jeg blogg og legge ut masser av spennende bilder.

Og ettersom i dag er mitt første innlegg og jeg enda ikke er i Shanghai tenkte jeg det var på sin plass å takke mine fantastiske kolleger på Framtiden. Det har vært en flott reise vi har hatt sammen og jeg kommer til å savne dere kjempe mye. Underbaraste underbare ni :) Takk for send off èn, surprisepartyet var toppen og jeg har allerede lest boken perm til perm!!!

Hejdå framtiden
2 kommentarer:

  1. Hej Guro,
    Jag kommer följa dig!! Kanske jag och Pål ska köra igång en liknande blogg, med inspiration på träning. "Stor i Stockholm"??
    //Lucas

    SvarSlett
  2. Kjære lille Guro snart i Shanghai!! Jeg er så fantastisk stolt av deg for at du gjør dette!! Masse lykke til med forberedelsene, og vi vet jo begge to at alt løser seg; så no worries!! Jeg skal følge deg på reisen din <3 Iris :D

    SvarSlett