mandag 9. mai 2011

Värdens godingar

Det har vært en helt fantastisk uke. Å ha Karin og Sarah på besøk har vært så utrolig koselig, og se dem reise hjem på lørdagen var veldig tungt. Selv om jeg vet at vi sees om bare noen uker kunne jeg ikke holde tårene tilbake. Vi har fylt dagene med så mye spennende og kveldene med så mange fine samtaler. De er virkelig värdens godingar og shanghai føles tom uten dem.
Før de reiste rakk de å innrede mitt nye soverom (har blitt brukt som lagringsplass og resirkuleringsrom!!) med gode vibber og gav klare instrukser om at dette var et sted for avslappning og at datamaskinen ikke var velkommen! Jeg har ikke våget å bryte disse formaninger og må inrømme at jeg sover bedre en noen gang =)


Hva er vel et rom uten en lykkekatt??

Søt hva???

Etter en spesielt koselig kveld med tapas og mohito fant vi verdens morsomste butikk. Og selv om klokken var over ti slapp de oss inn med smil og bukk. Reisens beste kjøp, og denne hadde Karin og Sarah hengt fint opp på veggen. Fantastiks å våkne til =)

Det har blitt mye lesing under tiden i Shanghai, og etter tips fra Sarah har jeg begynt på denne herligheten. Jeg har sett filmen, men Sarah lovet at boken var tusen ganger bedre... Og så rett hun har.... Absolutt et hett boktips =)


Takk så mye jenter, dere er virkelig de godeste av de godeste =)

1 kommentar: