søndag 1. mai 2011

Kick ass !!!!!!!


Her om dagen hadde jeg et ordentilg KICK ASS øyeblikk. Jeg satt alene i Peoples Park og leste en bok og koste meg med strålende sol og herlig frukt. Jeg tenkte til og med med meg selv... "livet er herlig, kan det bli bedre"???
Ved siden av meg satt to kinesiske gutter, helt vanlig kledde, og kikker litt på meg. Jeg gikk ut ifra at de syntes jeg så litt spesiel ut der jeg satt med lysrosa hud, store øyne og stor tatovering, så jeg tenkte ikke mer på det. Plutselig hører jeg at noen springer gjennom noen busker bak meg, så jeg snur meg automatisk. Første sekundet kobblet jeg ikke, men så henger hjernen med. En av guttene springer avgårde med vesken min. Og i vesken ligger Påls systemkamera, min mobil, tre tusen i kontanter, mitt bankkort, nøkkler, helt enkelt hele mitt liv!!!
Så jeg slenger fra meg boken og sprinter etter. Full av adrenalin springer jeg gjennom busker og hopper over bekker og glemmer alt av sikkerhet, jeg ville bare ha tilbake den veska!! Til slutt får jeg tak i fyren som blir totalt overrasket og bare gir meg vesken tilbake og sier "sorry" DA klikker jeg!!!! "What the f... is wrong with you you f...ing ashole" Jeg sier noen gloser til både norske, svenske og engelske før jeg legger inn noen slag og planter tåspissen hardt inn i skarpleggen hans!! Etter dette husker jeg ikke så mye. Adrenalinet pumpet i flere timer etter!

Og som om universet ville at jeg skulle lande tilbake til virkeligheten presterte jeg å miste kjøkkenkniven på foten senere på kvelden. Sting hadde kanskje vært behøvelig, men er man kick ass så er man kick ass !!!!!!

1 kommentar: